Palveluitamme

Täällä kerromme lyhyesti palveluesimerkeistämme. Jos et löytänyt täältä juuri sinun tarvitsemaasi palvelua, ei huolta. Ota meihin yhteyttä ja katsotaan yhdessä, miten voimme auttaa juuri sinua!


Kokonaisylläpito

Pidämme huolta asiakkaan koko IT ympäristöstä ja käyttäjätuesta sekä niihin liityvästä tietoturvasta.

Käyttäjätuki

Toimitamme asiakkaallemme käyttäjätukea asiakkaan tiloissa tai etänä, asiakkaan tarvpeiden ja toiveiden mukaan.

Tietorturva

Toimitamme asiakkaan tarpeisiin soveltuvan tietoturvaratkaisun, sisältäen laitteet ja ohjelmistot, neuvomme asiakkaita turvalliseen työskentelyyn samalla seuraten ja raportoiden asiakasta sovituin väliajoin sekä tarpeen vaatiessa välittömästi.

Konesalipalvelut

Toimitamme asiakkaalle räätälöudyt konesalipalvelut, pilvestä, omista palvelinsaleistamme sekä asiakkaan tiloissa olevia palvelimia ylläpitäen.

Verkoratkaisut

Verkkopalvelumme sisältää, niin uusien verkkojen suunnittelun kuin vanhojen verkkoratkaisujen kehittämistä ja ylläpitoa. Meiltä saa kaikenlaisiin verkkoratkaisuihin tarvittavat laitteet ja ohjelmistot asennettuina ja ylläpidettyinä isoihin ja pienempiin ympäristöihin.

Ohjelmointi

Voimme toimittaa ohjelmointityötä esim. alihankintana tai kokonaan toteutettuina projekteina. Meiltä saatte mm. ohjalman osia, julkiasun, back end ratkaisut tai kokonaisia ratkaisuja suunnittelusta testaukseen. Meiltä saat myös kodin ohjelmistollesi ja muut taustapalvelut, tarpeidenne mukaan toteutettuna. Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä minkälaista apua voisimme tarjota teidän ohjelmisto tarpeisiinne.

5

Asiakasta

2

Toimistoa

5

Työntekijää

100+

Projektia

Asiakkaitamme